Om vår webbplats

För eventuella frågor om hemsidan kontakta konsumentkontakt

Upphovsrätt

Dokumentation, bilder, filmer och annat publicerat och återgivet material på denna hemsida tillhör Cerealia Food & Bread AB eller annat företag inom Lantmännenkoncernen.

Utskrift, nedladdning och/eller kopiering av innehåll på denna hemsida får endast ske för privat icke-kommersiell användning eller i rent informativt syfte om hänvisning görs till Cerealia Food & Bread AB vid sådant användande.

Nedladdningsbara filer

På hemsidan kan finnas nedladdningsbara filer, t ex reklamfilmer och informationsmaterial, tillgängliga. Dessa filer kan kräva att Du för att kunna ta del av dem har installerat och har rätt att använda vissa uppspelningsprogram.