Grönhögen Golf Links

Träning - Juniorer

Träningsform
Ska uppdateras.

Du anmäler dig i Grönhögens reception eller på 0485-665995.

Träning – Friskisgolfen

Kom och träna golf som på ett "gym" med Grönhögen Golf Lins golfpro Christian Pettersson. Han tar upp alla golfmoment. Du kan i lugn och ro sitta hemma och planera din golfträning.

Kontakta klubben som har ett 6-veckorsschema i receptionen.

95kr per pass.

Träningsform
60 minuter per pass.

Anmäl dig i receptionen minst en timme innan passets början, 0485-665995.

Övrigt – Boende

Info
I ditt ordinarie golfpaket ingår, som tidigare år övernattning i den boendeform du själv väljer. Vare sig du väljer våra komfortabla hotellrum, trevliga 4-bäddsstugor, minisviter eller vår enklaste boendeform vita huset bor du på eller i direkt anslutning till golfbanan. Den unika sydöländska naturen och närheten till Kalmarsund får du på köpet. I samtliga golfpaket ingår en bufféfrukost samt en greenfee per övernattning. Dina starttider får du redan i samband med din bokning av golfpaketet. Priser på golfpaket går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden.

700kr per person per paket.

Ring 0485 665995 eller info@gronhogen.se.