Mallorca - Golf Club Santa Ponsa

Medlemmar i Turinge AXA Golf Club erhåller rabatt på Hotel Golf Santa Ponsa och dess golfbana Golf Club Santa Ponsa. I samband med boende på hotellet får ni även greenfee rabatt på 19 andra golfbanor på Mallorca.

Hotel Golf Santa Ponsa

Hotel Golf Santa Ponsa är belägen i samma hus som Golf Club Santa Ponsa. Det är ett litet fyrstjärnigt hotell omgivet av trevliga trädgårdar och golfbanan. Golf Club Santa Ponsa är en av Mallorcas mest populära golfbanor.

Hotellet erbjuder dess gäster personlig service och avslappnad atmosfär. Det finns en lobby med reception, en bar och en "a la Carte" restaurant för icke rökare och en trevlig terass med spektakulär utsikt. I den vackra trädgården finner ni en swimming pool.

Endast 150 meter från hotellet finns den exklusiva Santa Ponsa Country Club. Hotellgäster kan ta del av rabatterade dags-paket som inkluderar spa, bastu, gym och tennis.

Staden Santa Ponsa med dess stränder och affärer är endast 3 minuter bort med bil.

Det finns 10 st enkelrum och 2 st sviter med separata vardagsrum. Rummen inkluderar balkong, badrum, telefon, luftkonditionering, kabel-TV, minibar och kassaskåp.

Hotellpriser 2009

Som medlem i Turinge AXA Golf Club erhåller man 20% rabatt på boendet under hela året. Nedan finner ni priserna för 2009:

1 jan - 4 feb

15 jun - 12 jul

23 nov - 31 dec

5 feb - 14 jun

13 jul - 22 nov

Enkelrum

Dubbelrum

Svit

Halvpension

29

Vänligen notera att priserna är per dag per rum, inklusive frukost och V.A.T. Om en extra person, två vuxna delar rum, tas 50% betalt. Barn (upp till 12 år) som delar rum med två vuxna bor gratis. Halvpension inkluderar valfritt val från "a la Carte menyn".

För att erhålla rabatt så behövs kod som erhålles från oskar@axagolfclub.se.

Greenfee rabatt

50% rabatt på Golf Club Santa Ponsa (endast för hotellgäster).

För övriga rabbater se följande lista.

För att erhålla rabatt så behövs kod som erhålles från oskar@axagolfclub.se.

Golflektioner

Om man är nybörjare och vill förbättre sin golf så erbjuds lektioner från golftränare Marc Schmidt. Det finns möjligheter att boka individuella eller grupplektioner.
Telefon: +34 699466174

Hotel Golf Santa Ponsa