Mat & Träning

Kroppen är en finurlig konstruktion. Den består av ungefär samma beståndsdelar som maten du äter, det vill säga kolhydrater, proteiner, fett, vitaminer, mineralämnen och vatten. För att prestera bra måste du få i dig tillräckligt av alla näringsämnen.

Men det är inte bara mat och dryck som är viktigt för idrottare. Goda resultat bygger på rätt balans mellan att äta, träna och vila.

Turinge AXA Golf Club samarbetar med AXA som har sedan 1984 varit kostrådgivare åt en mängd landslag och föreningar - något som också givit goda resultat. I dagsläget jobbar AXA med ett 50-tal idrottsföreningar och flera av landets bästa idrottare. Vi hoppas att även du får nytta och glädje av dessa kunskaper och att det hjälper dig att nå ditt mål.

Klicka på länken för att läsa kosttipset - Ladda för Golf.

Vill du läsa ännu mer och kost och träning kan du gå in på Uppladdningen, www.uppladdningen.nu

Där kan du också beräkna hur mycket energi just du behöver för att prestera på topp. Beräkna energiåtgång