Bra att veta för dig som är medlem

Försäkringar och rabatter i AXA Golf Club.

Som medlem i AXA Golf Club får du inte bara greenfee-rabatter på en rad olika banor. Du får också tidningen Svensk Golf direkt hem i brevlådan samt en europeisk ansvars- och olycksfallsförsäkring i samband med ditt golfande.

Medlemskortet - din nyckel till golfen.

Medlemskortet är ditt ID-kort och det underlättar om du har det med dig varje gång du är ute på banan. ID-kortet visar dels dina personliga födelsedata men också tre siffror som står tryckta på ditt medlemskort. Medlemskortet använder du för att justera handicap, anmäla dig till tävlingar eller boka starttider. Allt går att göra via Internet eller golfterminalen i klubbhuset.

Det går också att utöka medlemskortet med betalfunktionen MasterCard - perfekt för dig som vill ta del av de senaste erbjudandena.

Som ytterligare en bonus blir alla våra klubbmedlemmar automatiskt också medlemmar i AXA Sports Club. Läs mer om AXA Sports Club i bannern här intill.