Medlems information

Golfsäsongen har startat i större delen av Sverige och nedan finner ni matnyttig information inför den kommande säsongen.

AXA TÄVLINGAR – Under 2010 kommer vi att fortsätta arrangera de omtyckta AXA tävlingarna på våra samarbetsklubbar runt omkring i landet. Håll utkik efter information på www.AXAGolfClub.se om årets tävlingar och få chansen att vinna fina priser.

KM - Årets klubbmästerskap för medlemmar i Turinge AXA Golf Club spelas under hösten på Vidbynäs Golf Club. Det kommer att bli en trevlig dag och vi hoppas så många som möjligt anmäler sig till. Exakt datum och anmälningsförfarande kommer att publiceras inom kort.

DEN ÅRLIGA HANDICAP REVISIONEN Vanliga frågor & svar kring den årliga handicap revisionen:

Förut gällde att spelare som registrat färre än fyra ronder och ingen inom buffertzonen eller bättre höjdes höjdes vid den årliga handicaprevisionen med ett slag. Vad gäller?

Det är fortfarande ett krav att registrera minst fyra handicapronder per år men föreskriften att spelaren obligatoriskt höjs med 1,0 finns inte kvar. Handicapkommittén fattar beslut om revision.

Det står att SGF gjort ett "handicapårsskifte". Är det samma sak som en årsrevision av samtliga svenska golfspelare?
Nej. Det enda SGF gör centralt vid årsskiftet är att skifta handicapår från 2009 till 2010. Den exakta handicap spelaren hade före "handicapårsskiftet" blir ingångshandicap för 2010. Om ingen enskild årsrevision görs av klubben är denna handicap även ingångsvärde för hittills lägsta handicap under året.

Läs mer om de nya reglerna för årets handicap revision samt de vanliga frågorna och svaren på Golfförbundets hemsida.

UPPDATERA ERA KONTAKTUPPGIFTER – Se till att ni har korrekta kontaktuppgifter i vårt register så att ni kan ta del av våra senaste nyhetsbrev och erbjudanden. Ni kan informera oss på info@axagolfclub.se alternativt via Golf.se.

VÄRVA EN MEDLEM – Vår värvningskampanj erbjuder varje medlem som värvar en ny medlem till Turinge AXA Golf Club en gratis greenfee på särskilt utvald bana. Att värva en medlem till AXA Golf Club är enkelt – allt du behöver göra är att gå in på Turinge AXA Golf Clubs hemsida och fylla i ditt namn och golf-ID i formuläret.

HEMSIDAN www.AXAGolfClub.se – Golfklubbens hemsida håller på att uppdateras regelbundet så håll utkik efter nyheter. T.ex. så kommer ni kunna läsa om våra nyheter från våra samarbetsklubbar, handicap revisionen och årsmötet.

ÅRSMÖTE – Det sedvanliga årsmötet för Turinge AXA Golf Club sker 20 maj 2010 på Vidbynäs Golf Club.

VANLIGA FRÅGOR - För att förenkla din sommar så har vi skrivit ned ett urval av de vanligaste frågorna (inklusive svar) i på golfklubbens hemsida www.AXAGolfClub.se.

Skulle du ha några frågor angående ditt handicap, medlemskap eller någon av våra greenfee-samarbeten så vore vi tacksamma om du informerade oss via e-mail info@axagolfclub.se . Då kan vi inom kort svara på era frågor och önskemål. Vänligen notera, under början av säsongen så uppstår många frågor så vi ber om överseende eventuell försening.

Väl mött på golfbanan!