Samarbetsklubbar 2010!

Som medlem i Turinge AXA Golf Club så kommer man erbjudas möjligheten att delta i AXA tävlingar och spela golf till reducerat pris på våra samarbetsklubbar, samt få kost tips från AXAs egna kostrådgivare.

Medlemmar kommer även att regelbundet få information om klubbaktiviteter och erbjudanden från våra samarbetspartners.

Klubbmästerskapet har traditionsenligt spelats på AXA Course (Vidbynäs Golf Club) under hösten då medlemmar deltar kostnadsfritt.

Under början av 2010 kommer en listan på samarbetsklubbar att uppdateras med de nya erbjudandena.

Medlemmar i Turinge AXA Golf Club spelar under vardagar på Vidbynäs Golf Club för 350kr. På korthålsbanan spelar du som medlem gratis!

Nedan följer en lista på samarbetsklubbar som vi har under 2009 samarbetat med (kommer att uppdateras inom kort):

1. Vidbynäs Golf Club
  21. Wasa Golfklubb
  22. Veckefjärdens Golf Club
  23. Viksbergs Golfklubb

Mer information finns på respektive sida.