Vanliga frågor & svar

För att förenkla din sommar så har vi samlat de vanligaste frågorna (inkl svaren) som våra medlemmar har ställt till oss. Läs nedan för att få svar på din fråga!

1. FRÅGA ”Får man inget ”kvitto” i år att klistra på bagen eller AXA-kortet?”

SVAR: Nej, det beslutades i vintras att golfklubben inte skulle ge ut nya golfbag brickor. Det räcker med att man har sitt medlemskort från Svenska Golfförbundet och informerar sitt golf-ID till den golfklubb man spelar på.

2. FRÅGA ”Jag har värvat en ny medlem till Turinge AXA Golf Club. Hur går man tillväga när man vill använda sin gratis greenfee?”

SVAR: Vi har en värvningskampanj som säger att om man värvar en ny medlem så bjuder vi på greenfee-avgiften för en person på särskilt utvald bana. För att detta erbjudande ska gälla så ska bokningen göras via Klubbchefen, kontakta Klubbchefen.

3. FRÅGA ”Jag behöver ändra mina kontaktuppgifter, kan du hjälpa mig?”

SVAR: På www.Golf.se - golfarnas egen hemsida finns massor med intressant information om golf. Här skapar du din personliga golfprofil. Du kan logga in till din egen sida på Min Golf (www.Golf.se) och sedan ändra:

• adress
• telefon
• mail
• registrera hcpronder
• boka starttider
• kolla startider på tävlingar
• kolla starttider på banan
• skriva ut HCP-intyg inför utlandsresa

4. FRÅGA ”Jag kan inte logga in på Min Golf (www.Golf.se) pga fel lösenord”

SVAR: Du kan enkelt begära ett nytt lösenord genom att klicka på GLÖMT LÖSENORD (länken finns precis under inloggningsrutan på www.golf.se första sida). Ett nytt lösenord skickas till den mailadress Du har registrerad i GIT. Om du ändrat mailadress eller inte lagt in någon - tag kontakt med Klubbchefen (kontakta Klubbchfen) så lägger vi in mailadressen.

Tips
Logga in med det nya lösenordet och Ditt GolfID. Gå sedan till Mina Uppgifter och ändra lösenordet till ett som Du lättare kommer ihåg.

5. FRÅGA  ”Jag har problem med mitt medlemskort. Kan du förklara vad allt betyder?”

SVAR: Alla medlemmar har fått medlemskortet som är bärare av ditt Golf-ID. Om du är ny golfare får du kortet automatiskt hemskickat och med att du blir medlem i Turinge AXA Golf Club. Om du har bytt klubb behöver du inte byta medlemskort även om din gamla klubb står på kortet. När du anger ditt GolfID eller drar ditt kort i en terminal visar datasystemet vilken klubb du är aktiv medlem i.

6. FRÅGA ”Vad är ett golf-ID?”

SVAR: Golf-ID är ditt unika ID i golfsverige och du använder det när du loggar in på www.Golf.se eller har kontakt med hemmaklubben eller andra klubbar.
Ditt Golf-ID står på framsidan av ditt medelmskort i form av ÅÅMMDD-xxx.

ÅÅ = ersätts av Ditt födelseår
MM = ersätts av Din födelsemånad
DD = ersätts av Din födelsedag
xxx = Dina unika siffror som står i klartext på kortet

7. FRÅGA ”Jag har tappat mitt kort – hur får jag ett nytt?”

SVAR: Om du förlorat ditt kort eller vill byta ut det - tag kontakt med klubbchefen (kontakta Klubbchefen) så beställer vi ett nytt. Det skickas direkt hem till dig inom 1-3 veckor beroende på belastning. Det gamla kortet spärras i och med beställning av ett nytt kort.