Värva en medlem

Värva en medlem så bjuder vi på en runda.

Vi fortsätter med vår värvningskampanj runt om i landet och lockar med ett generöst erbjudande. Värva en ny medlem så bjuder vi på greenfee-avgiften för en person på särskilt utvald bana.

Just nu så går det att välja mellan Vidbynäs Golf Club, Abbekås GK, Bäckavattnets GK, Carlskrona GK, Falun-Borlänge GK, Gumbalde GK, Lerjedalens GK, Ljungbyheds GK, Piteå GK, Ryfors GK, Söderköpings GK, Umeå GK och Viksbergs GK. Vi använder först till kvarn principen, därav viss reservation kring tillgängligheten av greenfee biljetterna.

Att värva en medlem till AXA Golf Club är enkelt – allt du behöver göra är att fylla i ditt namn och golf-id och även uppgifterna för den du har värvat i formuläret längst ned på sidan.

Medlemskapet i AXA Golf Club kostar bara 900 kr per år och som medlem får du tillgång till en rad förmåner, bland annat spelar du till rabatterat pris på en rad olika banor via våra samarbetsavtal.

Rekryterat en medlem? Fyll i formuläret nedan!

Nyligen värvad medlem
The CAPTCHA image