Veckefjärdens Golf Club

Greenfee rabatt

50kr alla dagar

Träning

På Veckefjärden finns alla möjligheter att som nybörjare lära sig spela golf eller att som redan etablerad golfspelare förkovra sig. Kurserna bedrivs hela säsongen. Kurserna innebär att du tränar och spelar golf under överinseende av vår PGA Pro och hans duktiga instruktörer. Välj mellan enstaka lektioner eller kväll- och helgkurser både för nybörjaren och den etablerade spelaren. Det digra utbildningsprogrammet vänder sig till golfspelare av alla kategorier. Anläggningens utmärkta träningsområden ger en omväxlande och utvecklande träningsmiljö.

Träningsform

Anmälan
Kontakta Patric Otterström-Löfgren på 0660-293356 eller proshop@veckefjarden.com

AXA Tävling