Vidbynäs Golf Club

Hemsida - www.vidbynasgolf.se
Adress - Vidbynäs Gård, SE-155 91 Nykvarn

Greenfee rabatt

50kr på AXA course och 50kr på Forest course. På Turinge-banan spelar du som medlem gratis!

Träning - Nybörjare

På Vidbynäs finns olika typer av nybörjarkurser för att du som ska börja lära dig spelet ska få bästa möjliga undervisníng samt bästa möjliga upplägg. Vidbynäs erbjuder nybörjaren ett perfekt upplägg för fadderspel och medlemsskap.

Besök Vidbynäs Golfklubbs hemsida (www.Vidbynasgolf.se).

1895kr (Innehåller 2*9hål på Forest course, teori böcker och lån av klubbor).

Träningsform
6 timmar teori, 9 timmar praktik.

Anmälan
Robert Karlsson, robert@vidbynasgolf.se.

Övrigt – Lekhörnan

Sara Jonsson från AXA Sports Center (Södertälje) kommer att erbjuda barnpassning till föräldrar som vill spela på Vidbynäs. Sara har under vintern erbjudit barnpassning på AXA Sports Center och det har varit populärt.

När?
På lördagar och söndagar kommer Lekhörnan att vara öppet.

Anmälan
Om barnpassning i Lekhörnan skulle vara någonting för dig så kan du e-maila din anmälan till sarajonsson@hotmail.com.